main logo
2214

Microbuze PDM, accidentate în drum spre miting. Reacția IGP

Două microbuze, care se îndreptau către mitingul PDM-ului din 21 octombrie, s-au tamponat violent, iar printre victime s-ar afla și unul dintre deputații Adunării Naționale din Găgăuzia.

Microbuze PDM, accidentate în drum spre miting. Reacția IGP

Potrivit portalului de știri Omega, impactul a avut loc în localitatea Ciucur-Mingir din raionul Cimișlia. 30 de persoane au fost duse la spitalul din Comrat cu diferite traumatisme, iar printre victime s-ar fi aflat și deputatul Adunării Naționale din Găgăuzia, Vitalie Drăgoi, dar și directorul filialei Moldova Gaz din Comrat, Anna Bezhenar.

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă al IGP, Mariana Bețivu a declarat că este înregistrat așa accident.

La data de 21 octombrie, pe traseul M3 în s.Ciucur-Mingir, Cimişlia s-a produs un accident rutier între două microbuse.

Șoferul unui automobil de model Mercedes nu a respectat distanța dintre vehicule și a tamponat din spate mijlocul de transport de model Mercedes 416 condus de un bărbat de 58 de ani.

Totodată, ajungînd la faţa locului, memebri grupei operative au constatat plecarea unei ambulanţe în direcţia or.Comrat, fiind contactat telefonic secţia internare a IMSP SR Comrat, au comunicat că nu deţin careva informaţii privitor la persoane traumate în urma producerii accidentului rutier dat.

Deasemenea a fost contactată și secția internare a IMSP SR Cimișlia, însă nici în instituția dată nu s-a adresat nici o persoană care ar fi avut de suferit în accidental rutier dat.Pînă la moment la IP Cimișlia, sau în careva instituții medicale din zonă nu sau adresat personae care ar fi avut de suferit în urma accidentului rutier dat.

Deocamdată PDM nu a comentat accidentul.

Știri.md amintește că 100 de mii de oameni au venit, potrivit organizatorilor, la Adunarea Națională a PDM pentru Moldova de pe data de 21 octombrie. Este vorba despre membri și simpatizanți ai Partidului Democrat din toată țara.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării