main logo
33985

Microbuz cu moldoveni, intrat în TIR în Ungaria: 2 morți și 7 răniți

Doi moldoveni au decedat pe loc, unul se află în stare gravă iar alți șase au fost transportați de urgență la spital după ce microbuzul în care se aflau s-a izbit puternic într-o semiremorcă.

Microbuz cu moldoveni, intrat în TIR în Ungaria: 2 morți și 7 rănițiFoto: 24.hu

Tragedia a avut loc joi, 13 februarie, în jurul orei 12 noaptea, pe tronsonul de 72 km al autostrăzii M1 spre Győr, transmite Știri.md cu referire la Jurnal.md.

Potrivit presei străine, cei 9 moldoveni se aflau într-un microbuz. 

Din motive necunoscute, șoferul microbuzului ar fi scăpat controlul volanului iar microbuzul s-a tamponat violent în remorca unui camion.

În urma impactului violent, doi moldoveni au murit la fața locului, unul se află în stare gravă, iar alți șase au fost transportați de urgență la spital.

Purtătorul de cuvânt al Direcției Județene pentru Situațiile Excepționale, Mihály Varga Sebestyén, a declarat că pompierii profesioniști au fost alertați de la Tatabánya, descarcerând pasagerii blocați în microbuz.

Potrivit poliției de acolo, tragicul accident în care se aflau nouă moldoveni, s-a produs după ce moldovenii au vrut să ocolească o semiremorcă din Polonia, dar au intrat în coliziune cu acesta în timpul manevrei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării