main logo
1136

Michalko, despre corupție și frauda bancară: Vrem progrese în justiție

Șeful Delegației Uniunii Europene la Chișinău, Peter Michalko, în discursul său pe care l-a susținut la inaugurarea Orășelului European, a menționat că vrea să vadă întărirea standardelor democratice și lupta împotriva corupției.

Michalko, despre corupție și frauda bancară: Vrem progrese în justiție

Potrivit lui, aceste aspecte sunt importante pentru ca oamenii să trăiască într-o societate unde vor vedea un viitor pentru familiile lor, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

„Moldovenii vor să aibă posibilitatea să trăiască într-o societate cu presă liberă, cu standarde democratice, în care beneficiază de un vot liber și pot vedea cum votul lor este recunoscut și respectat atât la nivel central, cât și la nivel local. Vor să vadă cum sunt investigate fraudele bancare, că cei vinovați sunt pedepsiți, că banii sunt recuperați, că sunt făcute aceste reforme legate de stabilizarea sistemului financiar. Aceasta este perspectiva pe care vrem noi s-o susținem în Republica Moldova”, a declarat Peter Michalko.

Astăzi și mâine la Chișinău este marcată Ziua Europei. Cu această ocazie, sunt organizate mai multe evenimente în „Orășelul European” care au drept scop familiarizarea publicului cu muzica, bucătăria și cultura europeană.

Evenimentul a fost deschis astăzi, la ora 13.00 și se va încheia duminică la ora 22.00.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării