main logo
535

Meteo pentru zilele de weekend. Câte grade vor indica termometrele

Mâine, în toată ţara se prevede cer variabil, fără precipitații. Vântul va sufla din nord, slab la moderat, izolat cu intensificări.

Meteo pentru weekend. Câte grade vor indica termometreleMâine vremea se răceşte, iar în weekend se încălzește simțitor.

La Briceni și Soroca vor fi 15 de grade Celsius, iar la Bălți şi Orhei va fi cu un grad mai mult. La Tiraspol mercurul din termometre va indica 17 grade, iar la Leova: 18 grade. La Comrat şi Cahul se vor înregistra maxime de 20 de grade Celsius, scrie publika.md.

La noapte, în Chişinău, maxima va fi de opt grade. Pe parcursul zilei de mâine, în Capitală vor fi 17 de grade Celsius.

Iar în următoarele zile, vom avea parte de vreme variabilă, cu temperaturi de până la 24 de grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid sunt prognozate 23 de grade Celsius. La Paris va fi vreme frumoasă, cu 28 de grade în termometre. 

La Berlin şi Roma se aşteaptă temperaturi generoase, de până la 26 de grade, şi mult soare. La Londra izolat se va forma ceaţă şi vor fi 24 de grade. La Viena se vor înregistra 25 de grade. La Belgrad şi în capitala Poloniei vor fi 21 de grade.

La Budapesta temperaturile vor urca până la 23 de grade, iar la Praga până la 26. La Ankara vor cădea precipitaţii slabe, iar maximele vor ajunge până la 14 grade. La Bucureşti se aşteaptă 19 grade, iar la Kiev vor fi 17 grade. În capitala Rusiei, cerul va fi variabil, cu 13 grade în termometre.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării