main logo
360

Meteo 19 iunie 2018: Vreme frumoasă și caldă în toată ţara

Astăzi în țară cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab.

Meteo 19 iunie 2018: Vreme frumoasă și caldă în toată ţara

La Briceni şi Soroca vor fi 28 de grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei sunt prognozate 30 de grade, în timp ce la Tiraspol vor fi 31 de grade, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

La Leova şi Comrat maxima va fi de 32 de grade, iar la Cahul se așteaptă 33 de grade.

Astăzi termometrele vor indica 31 de grade Celsius. În zilele următoare sunt prognozate maxime de 32 de grade şi se anunță ploi de scurtă durată cu descărcări electrice.

În cea mai mare parte a Europei astăzi cerul va fi senin. La Madrid meteorologii anunță 33 de grade Celsius, iar la Roma se vor înregistra cu două grade mai puţin. La Londra sunt anunţate 23 de grade, iar la Paris cu un grad mai mult. La Berlin vor fi 26 de grade, iar la Viena se vor înregistra 27. La Praga, Varșovia și Budapesta cerul va fi senin și maxime de până la 28 de grade Celsius.

La Belgrad termometrele vor indica 27 de grade şi va ploua cu descărcări electrice. La Kiev şi Atena vor fi 29 de grade, iar la Bucureşti cu un grad mai mult. La Moscova se așteaptă 26 de grade, iar la Ankara sunt prognozate ploi și 28 de grade Celsius.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării