main logo
641

Meteo 14 octombrie 2019: Cum va fi vremea în următoarele zile

În toată țara cerul va fi variabil, iar precipitaţii nu se prevăd.

Meteo 14 octombrie 2019: Cum va fi vremea în următoarele zile

Vântul va sufla moderat din nord-est. La Briceni şi Soroca vor fi 17 grade , iar la Bălţi - cu un grad mai mult. La Orhei se aşteaptă 19 grade Celsius, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

La Tiraspol şi Leova se vor înregistra 20 de grade Celsius. La Comrat sunt anunţate 21 de grade, iar la Cahul maximele vor fi de 22 de grade Celsius.

În Capitală, pe timp de noapte vor fi 6 grade Celsius, iar mâine vor fi 21 de grade Celsius. În următoarele zile, vremea se menţine caldă. Cerul va fi variabil, iar maximele nu vor depăşi 22 de grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid maxima va fi de 20 de grade Celsius, iar la Paris vor fi cu două grade mai mult. La Londra termometrele vor înregistra 17 de grade Celsius, iar la Berlin vor fi 23 de grade şi cer senin. La Roma vor fi 25 de grade Celsius. La Varşovia sunt anunţate 20 de grade, iar la Viena 21 de grade Celsius.

La Praga, Budapesta şi Belgrad cerul va fi senin şi se vor înregistra 22 de grade Celsius. La Bucureşti şi Atena se așteaptă valori de 21 de grade. La Ankara vor fi 22 de grade Celsius ţi se aşteaptă ploi cu descărcări electrice. La Kiev şi Moscova cerul va fi variabil şi sunt prognozate 17 grade Celsius.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării