main logo
428

Meteo 14 august 2018: Temperaturi generoase și soare în toată țara

Astăzi, în toată țara cerul va fi variabil. Vântul va sufla din nord-est, slab la moderat.

Meteo 14 august 2018: Temperaturi generoase și soare în toată țara

La Briceni şi Soroca vor fi 29 de grade Celsius. La Bălţi şi Orhei sunt prognozate 30 de grade, transmite Știri.md cu referire la prime.md.

La Tiraspol termometrele vor indica 32 de grade Celsius, la Leova şi Comrat vor fi 33 de grade, în timp ce la Cahul va fi cu un grad mai mult. 

Mâine, în Capitală, ziua vor fi 32 de grade Celsius, iar noaptea 18 grade. În următoarele zile, vremea se va menține caldă. Temperaturile vor ajunge până la 32 de grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid sunt anunţate maxime de 35 de grade Celsius. La Roma sunt prognozate 29 de grade şi va ploua cu descărcări electrice.

La Paris, Londra, Berlin se vor înregistra până la 25 de grade. La Viena şi Praga termometrele vor indica 25 de grade. La Belgrad se așteaptă valori de 33 de grade, iar la Budapesta 32 de grade Celsius.

La Bucureşti şi Atena termometrele vor arăta 33 de grade, iar la Ankara cu două grade mai puţin. La Kiev se vor înregistra 31 de grade, iar la Moscova temperaturile scad până la 24 de grade Celsius.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării