main logo
33070

Mesajul unui tânăr către Plahotniuc: La noi în țară este doar frică

Un tânăr din Moldova susține că la noi în țară predomină frica, și toate s-ar întâmpla din cauza liderului PDM, Vlad Plahotniuc.

Mesajul unui tânăr către Plahotniuc: La noi în țară este doar fricăColaj: Stiri.md

Într-un mesaj video pe o rețea de socializare, acesta spune că de când regimul lui Vlad Plahotniuc a pus stăpânire pe Moldova, oamenii nu mai sunt liberi, transmite Știri.md.

"Am fost și am lucrat și în America. Acolo am simțit ce înseamnă să trăiești liber într-o țară democratică. Eu cred că mai avem o șansă, mai avem un viitor. Am văzut că Maia Sandu și Igor Dodon se tem de Vlad Plahotniuc, însă ei luptă. Ce a făcut Vlad Plahotniuc în acești ani? De când el este la putere, la noi în țară este doar frică. Acest personaj nu reprezintă viitorul și interesul Republicii Moldova. Eu recunosc Guvernul Maiei Sandu. Este loc pentru o șansă. Dacă și vouă vă este frică, vă îndemn să fiți critici. Puneți-vă întrebarea ce a făcut Plahotniuc pentru țara noastră. D-le Plahotniuc, timpul dumneavoastră a trecut! Noi, tinerii nu mai credem în dumneavoastră. Vă rog să cedați puterea în mâinele guvernului actual!", a declarat tânărul.

Acesta a îndemnat cetățenii țării să gândească critic și să recunoască guvernul condus de Maia Sandu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării