1088
3
Mesajul unui polițist: Dați-mă afară, dar eu nu recunosc vechiul guvern
1088
3

Un tânăr în vârstă de 22 ani pe nume Dan Ușurelu, ce activează în calitate de polițist de frontieră, a scris un mesaj prin care recunoaște că susține Guvernul Sandu și nu se mai supune vechiului Guvern.

Dan spune că prin această declarație riscă să-și piardă locul de muncă, însă își asumă riscurile, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.info.

„Da, sunt Polițist, da am credit, dar după câte știu sunt apolitic, vreți dați-mă afară, vreți eliberați-mă, vreți creați-mi dosare penale, căci de aceasta sunteți în stare, dar eu nu recunosc și nu mă supun vechiului guvern acceptați pierderea la fel cum și eu îmi asum riscurile de a fi eliberat de voi, apropo ilegal. Eu sunt tânăr am 22 vreau să muncesc acasă, să nu să plec peste hotare, deși spre asta tind, mi-ați majora salariul??? Nu, nu cred, căci mi-ați tăiat din alte părți. Uitați-vă cât achit gazda, comunale, mâncare, etc și cu cât rămân să supraviețuiesc. Eu vreau să-mi creez familie acasă, nu peste hotare, eu vreau să am copii, dar nu îmi reușește, prea mult mă costă ...”.

Reamintim că zeci de mascați de la Fulger au mers în acastă dimineață la Direcția nr. 6 a Inspectoratului Național de Investigații, unde activează mai mulți polițiști care ieri au declarat că se supun noului Guvern condus de Maia Sandu și noii conduceri a Inspectoratului General de Poliție. 

Ajunși la muncă, șase colaboratori ai instituției au fost anunțați că sust suspendați din funcție și au fost obligați să-și depună legitimațiile de serviciu.

De asemenea, ieri, câțiva polițiști au anunțat că se vor subordona noului șef al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Balan, numit de ministrul de Interne din Guvernul Sandu, Andrei Năstase.

Citește și
article image
Expert român, despre cea mai mare victorie a executivului...
0
457
article image
Năstase a prezentat rezultatele a 100 de zile de la...
0
215
article image
Usatîi, despre noua guvernare: Regim după modelul lui...
0
590
article image
Șor: Noul Guvern nu a făcut nimic în 100 de zile de...
0
284