main logo
1086

Mesajul unui paramedic delegat în România: Suferința lor ne depășește

Paramedicul SMURD, Alexandru Vlah, delegat în misiunea de susținere a sistemului medical din România în lupta cu COVID-19, a transmis un mesaj tuturor cetățenilor din Republica Moldova.

Mesajul unui paramedic delegat în România: Suferința lor ne depășeșteFoto: IGSU

Acesta a îndemnat oamenii să se imunizeze, transmite Știri.md.

"Angajatul IGSU a mulțumit tuturor, dar și apropiaților pentru susținerea și încurajarea pe care le primește de la distanță. Angajatul IGSU a menționat: Mulțumesc tuturor și apropiaților pentru susținerea și încurajarea pe care le primim de la distanță. Aici, în România, oamenii sunt într-o situație dificilă. 

Fiecare dintre noi, care suntem implicați în misiune, încercăm să facem față, chiar dacă suferința oamenilor ne depășește. Majoritatea dintre pacienții internați în stare gravă nu sunt vaccinați, iar consecințele bolii sunt insuportabile pentru mulți dintre ei. Vă îndemnăm pe toți să vă imunizați pentru a-i putea îmbrățișa în siguranță pe cei dragi. Nu fiți indiferenți! Vaccinați-vă! Aveți grijă de voi și de cei apropiați!", se arată într-un comunicat IGSU.

Reamintim că angajații IGSU și medicii din cadrul Ministerului Sănătății delegați în România au misiunea de a veni în suportul sistemului medical român. 

Aceștia efectuează operațiuni spitalicești pentru pacienții internați cu COVID-19, dar și îngrijesc bolnavii din secțiile de terapie intensivă și boli infecțioase. Misiunea acestora va fi desfășurată până pe 27 octombrie 2021.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării