main logo
2985

Mesajul surorii lui Filat către Igor Popa: Să vă reamintesc câteva momente dureroase

Sora lui Vlad Filat, Valentina Chilcos, a venit cu o reacţie în urma celor declarate de către fostului avocat a lui Vlad Filat, Igor Popa.

Sora lui Filat, către Popa: Să vă reamintesc câteva momente dureroase

Aceasta spune că Popa venea destul de des pentru a cere bani, care nu ajungeau la destinaţie, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

„D-le Igor Popa, pentru că am fost "implicată" în această problemă și știu foarte bine ce s-a întâmplat, vreau să fac câteva observații și să vă reamintesc câteva momente dureroase:

1. Vlad s-a referit strict la persoana dvs., nu la echipă... unii din echipa de avocați(cinstiți) îl apără și acum.

2. Faptul că ați cenzurat corespondența este foarte adevărat... și eu am primit de 2 ori aceeași scrisoare, trasă la xerox... unele nu le-am primit deloc.

3. Ați fost lângă el când i-a fost mai greu? Au fost două momente, care aș vrea să le uit, dar e greu... îi mulțumesc lui Dumnezeu că l-a ținut ]n viață și oamenilor care l-au salvat... și dvs. nu ați fost lângă el, ba din contra, nu am uitat cuvintele care le spuneați.. Lasă-l poate prinde la minte...

4. Banii pentru serviciile prestate? Eu nu am dreptul să spun de sumele enorme pe care le-ați cerut... dar că eu și fratele meu am fost cât pe ce să stăm ]n stradă, că ne puneați să vindem tot ca să vă plătim serviciile... și cate datorii ne-am făcut ca să plătim? Pentru ce?? Cum se achita o sumă, Vlad primea colet, putea să ne sune, mergea avocatul la el, asta dura puțin, că iar venea ziua când cereați bani (urgent este vital, astea erau mesajele). Câți avocați din biroul dvs. au fost plătiți din sumele care au fost achitate? Vă rog frumos, nu mințiți!

5. Sunt multe de spus, dar o să mă opresc aici, deocamdată...”, se arată într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Amintim că casa de avocatură ”Popa și Asociații” respinge toate acuzațiile lui Vlad Filat și le cataloghează drept minciuni. Avocatul susține că fostul lider PLDM singur i-a interzis să facă declarații în presă sau să meargă la emisiuni televizate, iar în acest sens deține probe.

„Vlad Filat niciodată nu a transmis prin intermediul avocaților niciun mesaj care ”să arunce în aer clasa politică”. Dacă dlui și-ar fi dorit cu adevărat să transmită anumite mesaje o putea face prin avocatul poporului, deputații sau rudele, care l-au vizitat. Mai mult ca atât, Vlad Filat de nenumărate ori a interzis avocatului Igor Popa să facă declarații în presă sau să meargă la emisiuni televizate.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării