main logo
8484

Mesajul sfâșietor al mamei băiatului lovit mortal la Nisporeni

Mama minorului de 14 ani care a fost lovit mortal în seara de ieri, 19 februarie, la Nisporeni, a venit cu un mesaj adresat șoferului care i-a luat viața băiatului și a fugit de la fața locului.

Mesajul sfâșietor al mamei băiatului lovit mortal la NisporeniColaj: știri.md

Femeia a venit cu un mesaj pe rețelele sociale în care roagă martorii să se adreseze la Poliție, transmite Știri.md.

„Nu știu cine ești, însă niciun animal nu ar face ce ai făcut, cum ai putut să-mi ucizi copilul, nu ai inimă sau nu ești părinte? 

Viața copilului meu depindea de tine. Dacă te opreai și îi acordai un ajutor, poate îl salvai. L-ai lăsat în balta de sânge și ai plecat. Dacă ești om și ai inimă, du-te și te predă. Dumnezeu e mare și dacă băiețelul meu nu te-a văzut, te-a văzut Dumnezeu. 

Să nu mai ai liniște în această lume cum nici eu nu voi mai avea. Vă rog, dacă cineva a văzut ceva sau știe ceva, spuneți-i să răspundă pentru ce a făcut băiețelului. Nu mi-l va aduce înapoi, însă să răspundă pentru fapta lui”, a scris mama băiatului.

Potrivit surselor Realitatea.md, impactul s-a produs la intrare în localitatea Boldurești din raionul Nisporeni. Șoferul care a provocat accidentul a fugit de la fața locului, iar oamenii legii deocamdată nu l-au identificat.

După cum scrie NEWS.UNGHENI.ORG, minorul se deplasa pe partea carosabilă, împreună cu alți doi tineri, în momentul în care a fost tamponat din spate de un mijloc de transport de model Dacia Duster de culoare închisă.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării