14 februarie, 23:22
521
0
Mesajul plin de dragoste al Nataliei Gordienko de Valentine’s Day
14 februarie, 23:22
521
0

Ziua Îndrăgostiților vine cu emoții mari pentru toată lumea. Natalia Gordienko și-a pus pe jar urmăritorii virtuali.

Pe lângă faptul că a pozat într-o ipostază senzuală, artista a publicat un mesaj de dragoste, ce poate fi dedicat, în mod sigur, doar unei persoane iubite, transmite Știri.md cu referire la unica.md.

Într-un body decoltat, accesorizat cu o fundă mare în regiunea taliei, artista și-a pus în evidență corpul sexy. Chiar dacă urarea a încins curiozitatea fanilor, deocamdată nu se știe cine este ,,misteriosul” care s-a bucurat de toată atenția vedetei în această zi specială.

„Cel mai bun cadou pentru mine ești TU! Nu-i lăsati să plece de lânga voi pe cei alături de care vă simțiți bine. Dragostea rezistă acolo unde este armonie, pasiune și fericire. Vă doresc din tot sufletul să fiți fericiți! Happy Valentine’s Day!”, a scris artista, pe contul personal de facebook.

Tot astăzi, Natalia a aflat cu ce număr va evolua în finala națională Eurovision, care va avea loc la sfârșitul lunii februarie. 

Artista vrea să cucerească publicul cu piesa ,,Prison”, unul din autorii melodiei fiind interpretul din Rusia Filip Kirkorov.

,,Tragerea la sorți a decis că merit un doi!

În schimb, eu sunt nerăbdătoare să vedeți show-ul meu de nota 10 cu plus. Vă dau detalii mai târziu, iar între timp țineți pumnii pentru mine și fie ca cifra doi să fie una norocoasă pentru echipa mea mare și frumoasă! ❤️, a specificat artista.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter