main logo
2317

Mesajul Nataliei Gordienco după ce a câștigat naționala Eurovision 2020

Interpreta Natalia Gordienko a fost declarată învingătoarea Finalei Naționale și va reprezenta Republica Moldova la concursul „Eurovision Song Contest – 2020”. În etapa finală a concursului național, la care au participat 19 interpreți, Natalia Gordienko a acumulat punctajul maxim.

Mesajul Nataliei Gordienco după ce a câștigat naționala Eurovision 2020

Natalia Gordienko va participa cu piesa „Prison” în cea de-a doua semifinală a concursului „Eurovision Song Contest – 2020”, care se va desfășura pe 14 mai la Rotterdam (Țările de Jos), transmite Știri.md cu referire la ipn.md.

Reprezentanta Republicii Moldova va concura cu interpreții din Austria, Danemarca, Bulgaria, Polonia, Elveția, Finlanda, Armenia, San Marino, Letonia, Serbia, Islanda, Georgia, Portugalia, Cehia, Grecia, Albania și Estonia.

„Mai departe avem multă muncă. Ne așteaptă câteva luni de pregătire serioasă. Mă simt responsabilă și de încrederea voastră. Voi face tot ce îmi stă în putere pentru a vă face mândri de mine și de țara noastră”, a scris interpreta pe Facebook.

Natalia Gordienko, alături de interpretul Arsenium, a mai reprezentat Republica Moldova în acest concurs, la Atena în 2006, atunci clasându-se pe locul 20.

Cea de-a 65-a ediție a concursului internațional va avea loc în Olanda, după ce Duncan Laurence a fost desemnat câștigătorul Eurovision 2019. 

Ediția va fi constituită din două semifinale, organizate pe 12 și 14 mai 2020, și finala care va avea loc în data de 16 mai.

Anul trecut, Republica Moldova, reprezentată de Anna Odobescu, nu a reușit să se califice în finală.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării