main logo
9489

Mesajul ministrului Educației pentru toți elevii din Republica Moldova

Cu ocazia începutului noului an de studii 2024-2025, ministrul Educației și Cercetării, Dan Perciun, a transmis un mesaj de felicitare elevilor și cadrelor didactice.

Mesajul ministrului Educației pentru toți elevii din Republica MoldovaDan Perciun/Foto: Captură de ecran

„Dragi elevi, vă urăm un an în care să vă simțiți bine la școală, să legați noi prietenii, iar profesorii să vă fie alături în această călătorie în lumea cunoașterii”, susține Dan Perciun, transmite Știri.md.  

Ministrul Educației le mulțumește profesorilor pentru toate eforturile depuse până acum și le dorește mult succes în activitatea lor. 

„Să fie respectați și apreciați pentru munca depusă zi de zi. Este o activitate nobilă, extrem de importantă pentru societatea noastră. Mizăm foarte mult pe o bună colaborare între școală și familie, pentru că atunci când toate aceste elemente vin împreună, procesul educațional este unul de succes”, menționează Dan Perciun. 

De asemenea, ministrul urează mult succes tuturor celor care urmează să susțină examenul de absolvire a gimnaziului sau examenul de bacalaureat. 

„Indiferent de rezultatele voastre academice, să știți că sunteți învingători. Cel mai important este procesul de învățare și munca pe care o depuneți. Fie ca în acest an să vă realizați pe deplin ca personalități”, a conchis ministrul Educației, Dan Perciun.

Știri.md amintește că 108 școli din Republica Moldova încep astăzi, 1 septembrie, noul an de studii. Celelalte 1.059 de instituții de învățământ din țară urmează să aibă prima lecție mâine, 2 septembrie, anunță ministerul Educației și Cercetării.

Citește și: 

Maia Sandu, de 1 septembrie: Un an nou de învățare cât mai bogat

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării