main logo
328

Mesajul MAI de Hramul Chișinăului: Toți locuitorii suntem o familie

Toți locuitorii municipiului sărbătoresc astăzi Hramul Chișinăului. Cu această ocazie, Ministerul Afacerilor Interne (MAI) vine cu un mesaj.

Mesajul MAI de Hramul Chișinăului: Toți locuitorii suntem o familieFoto: mai.gov.md

"Acasă nu este locul de unde vii. Acasă este locul unde te regăsești, unde cineva te așteaptă, unde găsești liniște în tot ce te înconjoară, dar cel mai important, este acolo unde te simți în siguranță", menționează reprezentanții MAI, transmite Știri.md.

"Pentru mulți dintre colegii noștri, dar și pentru mulți dintre Dumneavoastră dragi cetățeni - ACASĂ a devenit și frumosul oraș Chișinău, care astăzi este sărbătorit. 

De Hramul Chișinăului Ministerul Afacerilor Interne vine cu un mesaj de felicitare adresat tuturor locuitorilor Capitalei țării noastre, Vă dorim mulți ani sănătoși, prosperi și fericiți!

Colegii noștri mereu sunt la datorie pe străzile Chișinăului pentru a asigura ordinea publică în parcuri, a dirija circulația rutieră în intersecții, a salva oameni aflați în dificultate sau a preveni răspândirea focului în incendii. 

Toți locuitorii Chișinăului suntem o familie! Vă îndemnăm să contribuim împreună la dezvoltarea, prosperitatea și siguranța orașului, astfel încât să ne simțim ca acasă!

La Mulți Ani, Chișinău!", se arată în mesajul de felicitare al MAI.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării