main logo
20853

Mesajul lui Plahotniuc pe Facebook la înmormântarea lui Luncașu

Fostul lider al PDM, Vlad Plahotniuc, a transmis un mesaj de condoleanțe pe o rețea de socializare după înmormântarea lui Iurii Luncașu.

Mesajul lui Plahotniuc pe Facebook la înmormântarea lui LuncașuColaj: Știri.md

Fostul democrat a menționat că are un gol în suflet care nu poate fi umplut, transmite Știri.md.

"Prietenii adevărați sunt numărați pe degete, ei sunt familia pe care ți-o alegi. Tristețe adâncă și un gol care nu poate fi umplut. Odihnește-te în pace, dragul și bunul meu prieten", a menționat Vlad Plahotniuc.

Vlad Plahotniuc nu a dat nume în postare, dar pare a fi un mesaj dedicat lui Iurii Luncașu, care a fost înmormântat astăzi, la un cimitir din Chișinău.

Iurii Luncașu, reprezentantul companiei care deține „Casa Albă”, impunătoarea clădire de la poalele parcului Valea Morilor, atribuită lui Vladimir Plahotniuc, a decedat sâmbătă seara, după ce s-ar fi împușcat în cap, în prezența șoferului său, Boris Babin. 

Ultimul a sunat la poliție și le-a prezentat oamenilor legii un bilețel scris de mâna sa pe care i l-ar fi dictat Luncașu, cu puțin timp înainte de moarte: ”Căsuță albă am cumpărat în 2017. Am fost investitor”.

Cei care l-au cunoscut pe Luncașu s-au arătat nedumeriți de gestul businessmanului și susțin că acesta iubea mult viața și a depășit cu success mai multe situații de criză.

Procuratura a anunțat că investighează mai multe versiuni privind decesul omului de afaceri. 

Principala versiune este suicidul, însă nu este exclusă nici versiunea unui omor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării