29 iun, 2019 13:05
2 201
2
Mesajul lui Groza după demisie: Plec din Poliție cu capul sus și mândru
29 iun, 2019 13:05
2 201
2

După ce Șeful Direcţiei de Poliţie Chişinău, Corneliu Groza, a demisionat, astăzi a venit cu un mesaj prin care anunță că își încheie activitatea profesională, odată cu atingerea stagiului de muncă.

"Odată cu atingerea stagiului în activitatea de serviciu, am decis să îmi închei activitatea profesională.

În cei 28 de ani am activat cu mândrie și dăruire de sine în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, iar în ultimii 3 ani în calitate de șef al Direcției de Poliție a mun. Chișinău a Inspectoratului General al Poliției, unde am avut o echipă puternică, profesionistă cu care am realizat lucruri frumoase și am stat la straja locuitorilor din mun. Chișinău, pentru a asigura siguranța și încrederea cetățenilor.
Plec cu capul sus și mândru de ceea ce am realizat împreună cu colegii, pentru Capitala în care locuim cât și oaspeții ei", se arată într-un mesaj publicat de Corneliu Groza, transmite Știri.md

Odată cu plecarea sa din funcție, ex-șeful Direcției de Poliție Chișinău este încrezut că lasă în urma lui o echipă puternică, care și în continuare se va dedica activităților polițienești pentru ca cetățenii să se simtă în siguranță.

Știri.md amintește că șeful Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, Corneliu Groza, a demisionat. Anunțul a fost făcut de ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, în cadrul unei emisiuni Tv.

Precizăm că la data de 5 mai 2016, Groza a fost numit șef al Dire­cţiei de Poli­ţie a muni­ci­pi­u­lui Chi­şinău.

Anterior, dânsul a deținut funcția de șef al Inspec­to­ra­tu­lui Națio­nal de Inves­ti­ga­ții (INI).

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter