main logo
761

Mesajul lui Grosu de Crăciun: Întoarcerea la normalitate depinde de noi

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, adresează un mesaj de felicitare cetățenilor Republicii Moldova cu ocazia Crăciunului.

Mesajul lui Grosu de Crăciun: Întoarcerea la normalitate depinde de noiFoto: Captură video

În mesajul său, speakerul îndeamnă oamenii la vaccinare pentru a reveni cât mai curând la normalitate, transmite Știri.md.

"Dragi prieteni! Ultimii doi ani ne-au pus la grea încercare, dar aceste grele încercări ne-au oferit și lecții de viață, ne-au învățat să fim mai solidari, să fim uniți, ne-au învățat să apreciem sănătatea și să fim mai grijulii unii cu alții.

Vă îndemn să privim spre noul an cu multă speranță și încredere. Reîntoarcerea spre normalitate este tot mai aproape și depinde de noi cât de repede vom reveni la ea. Să fim responsabili și să ne vaccinăm.

Crăciunul, Nașterea Domnului, este o sărbătoare a bucuriei, a iubirii față de cei dragi, o sărbătoare a vieții. Eu aleg viața, aleg să petrec și acest an doar în familie, într-un cerc mai restrâns, și o voi face pentru a mă proteja, dar și pentru a-i proteja și pe cei dragi.

În pragul sărbătorilor vă doresc să vă bucurați de căldura oamenilor dragi, chiar dacă pentru unii va fi de la distanță. Sărbători luminate și Crăciun fericit!", se arată în mesajul lui Igor Grosu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării