main logo
767

Mesajul emoționat al Teodorei, femeia cu pancartă în PMAN

Printre sutele de oameni ce au participat la prostestul organizat de către Mișcarea de Rezistență Națională ACUM în fața Parlamentului, a fost prezentă și Teodora Stanciu, doamna care s-a făcut văzută datorită unei pancarte formată din două fotografii ce a devenit virală după manifestația din 1 iulie.

Mesajul emoționat al Teodorei, femeia cu pancartă în PMAN

În imagine este redată familia femeii din Dobrogea, care a dorit să transmită un mesaj profund desprea realitatea din familia sa, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

În cadrul protestului din fața legislativului, femeia a transmis un mesaj emoționant celor prezenți. 

Cu lacrimi în ochi, dânsa și-a felicitat fiica adoptivă cu ziua de naștere, care la data de 8 iulie a plecat și ea peste hotare. Ea este ultima din familie care a părăsit hotarele Republicii Moldova.

„Nu pot să vorbesc fără emoții. Din fotografie se vede ce a rămas din familia mea. Sunt mândră că fiul meu, având studii superiore, a plecat în Anglia să muncească la construcții, dar să nu rămână în țară ca polițiștii de aici. În timpul apropiat este ziua de naștere a nepoatei, a fiicei, dar eu nu le pot felicita. Asta este cea mai mare durere”, spune Teodora Stanciu.

Întregul mesaj îl puteți urmări în videoul de mai jos:

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării