main logo
1693

Mesajul emoționant scris pe Facebook de sora lui Viorel Mardare

La o zi dupa înmormântarea regizorului, sora lui, Angela Mardare Titencov, a scris pe Facebook un mesaj de-a dreptul emoționant despre copilăria acestora, dar și despre perioada în care boala îl chinuia.

Mesajul emoționant scris pe Facebook de sora lui Viorel Mardare

Acum o oră, sora regretatului, a scris, transmite Știri.md cu referire la perfecte.md

„Timp împreună am avut doar când rămâneam verile la bunei, când îl luam serile de la grădiniță, când mergeam cu el-puradel la plimbare împreună cu viitorul meu soț și... când am stat cu el nopțile la spital. Avea o manieră aparte de a studia omul. L-am văzut interacționând cu doctorii și personalul medical. Privea drept în ochi, lumea însa nu-și lua privirea, dimpotrivă, îi zâmbeau și-și deschideau portalul sufletului în fața lui. Poate pentru că nu era apăsătoare, privirea. Poate pentru că era blândă, iertătoare, dumnezeiască într-un fel. — Ce tristă și singuratică e Anișoara, putea zice. Iar eu vedeam o domnișoară veselă și hărnicuță. --- Ochii.”

Postarea a devenit virală, iar internauții s-au grăbit să transmită familiei condoleanțe: 

„Eu în fiecare dimineață deschid Facebook-ul în speranță ca să văd cine și ce mai postează, povestind despre el… așa ne mai alinam tristețea și poate și el acolo sus zâmbește împreună cu noi… deși tare, tare, tare mă doare încă, cum a mai spus cineva mai sus, nu am crezut niciodată că te poate afecta atât de mult moartea unui om pe care nu-l cunoști personal”. 

„Văd în comentarii că lumea vă roagă să povestiți despre el. Vă rog și eu. Mi-e greu să cred că nu mai este, dar mă rog să-i fie bine acolo unde nu există durere și nici răutate.”,

 „Te rog să ne mai scrii despre el.”

Viorel Mardare a decedat sâmbătă dimineață, fiind răpus de cancer. 

Acesta a fost înmormântat ieri, la cimitirul Armenesc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării