main logo
418

Mesajul de felicitare al guvernatorului BNM pentru angajații sectorului bancar

Angajații sectorului bancar au fost felicitați cu ocazia zilei profesionale de către guvernatorul Băncii Naționale a Moldovei, Octavian Armașu.

Mesajul de felicitare al lui Armașu pentru angajații sectorului bancarFoto: Știri.md

Felicitarea a fost publicată și pe pagina web a băncii, transmite Știri.md.

"Procesul de reformă ce are loc în sistemul bancar din Republica Moldova implică un profesionalism sporit și angajament civic. Băncile sunt în vizorul partenerilor noștri de dezvoltare ai comunității investiționale, dar și a celei civile.

Dificultățile din ultimii ani ne-au testat experiența, puterea de rezistență, cunoștințele și nestrămutata dorință de a readuce sectorului bancar credibilitatea și siguranța. Schimbările în bine la diverse niveluri de activitate sunt rodul muncii Dumneavoastră cu multă dedicație.

Ziua lucrătorului bancar este un prilej de a vă adresa sincere felicitări pentru eforturile sinergice pe care le depuneți în edificarea unui sistem financiar-bancar stabil, sigur și transparent. Vă urez să vă mențineți aceeași verticalitate și asumare de înaltă responsabilitate pentru modernizarea băncilor din Republica Moldova", a scris Armașu. 

Amintim că de acestă sărbătoare, Banca Națională a Moldovei și-a deschis azi, 4 iunie, ușile pentru toți doritorii.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării