main logo
1588

Mesajul de Crăciun al șefului IGSU: Să-i ajutăm pe cei care nu au speranță

Astăzi, 7 ianuarie, creștinii ortodocși de stil vechi sărbătoresc Crăciunul.

Șeful IGSU, mesaj de Crăciun: Să-i ajutăm pe cei care nu au speranțăFoto: dse.md

Cu această ocazie, șeful Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), general-maior Mihail Harabagiu, a venit cu un mesaj de felicitare, transmite Știri.md

"Stimați colegi! Dragi salvatori și pompieri! 

Astăzi suntem martorii unei minuni, care mai bine de două mii de ani călăuzește gândurile și acțiunile omenirii. Nașterea Domnului Isus Hristos este sărbătoarea care pentru fiecare creștin ortodox  înseamnă credință, putere și speranță  de a fi împreună unii alături de alții. Ziua în care gândurile noastre se îndreaptă spre părinții, buneii și apropiații noștri care au pus în sufletele noastre temelia tradițiilor și valorilor creștinești. 

Cu acest prilej vreau să vă doresc lumină în sufletele și casele voastre, putere și aspirație în realizarea tuturor acțiunilor de viitor și multă credință. Vreau să vă îndemn să fim mai buni cu cei care au mare nevoie de noi și să-i ajutăm pe cei care nu au speranță. Fie ca această sărbătoare luminată să aducă bucurie și fericire în casele fiecăruia, multă  sănătate și rezistență. Crăciun Fericit!", a conchis șeful IGSU.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării