main logo
14279

Mesajul de adio al tânărului din Băcioi, care a dispărut: De mâine voi fi printre îngeri

Tânărul din satul Băcioii Noi, care a dispărut acum cinci zile, a lăsat un mesaj de adio, pe care l-a publicat pe rețelele sale sociale. Acesta și-a cerut iertare de la toți și a spus că în curând „va fi printre îngeri”. Contactat de Știri.md, ofițerul de presă ne-a spus că oamenii legii întreprind toate măsurile pentru a stabili locul aflării tânărului.

Mesajul de adio al tânărului din Băcioi dispărut acum câteva zile

Potrivit mamei tânărului, băiatul a dispărut în noaptea de duminică, 16 iulie. Ultima dată, acesta a fost văzut în drum spre Băcioi, transmite Știri.md. 

„Vreau să îmi cer iertare de la toți. Astăzi a fost ultima mea zi printre oameni, de mâine voi fi printre îngeri. Imi cer iertare de la toți cei pe care i-am supărat cu ceva. Imi cer iertare de la cei ce mi-au oferit iubire. Imi cer iertare de la cei care mi-au fost alături când am avut nevoie. Știu că la mulți dintre voi i-am fost mai mult decât prieten, dar asta e viața, un om pleacă, altul vine”, a scris Pavel.

Sursa foto: unimedia.info

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă ne-a spus: „Ce ține de dispariția tânărului, la sectorul de poliție sau adresat, polițiștii întreprind toate măsurile pentru a stabili locul aflării tânărului. Totodată s-au făcut orientări și sunt informate toate subdiviziunile IGP. Circumstanțele se stabilesc”.

Știri.md amintește că mama tânărului dispărut a venit, la data de 20 iulie, cu un mesaj de disperare pe rețelele sociale: „Bună ziua tuturor, vă rog din suflet, poate cunoaște cineva acest băiat. Astă noapte a lăsat un bilet de adio și a dispărut. Vă rog din suflet, sunați la poliție. Îl cheamă Pavel”. 

Persoanele care dețin orice informație despre tânărul dispărut sunt rugate să contacteze numărul 079419946 sau să apeleze la oamenii legii. 

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării