604
0
Mesajul adresat de Maia Sandu la începutul noului an școlar
604
0

Premierul Maia Sandu a venit cu un mesaj de felicitare pentru elevi și profesori la început de an școlar.

Foto: știri.md

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Maia Sandu a declarat că pentru Guvernul Republicii Moldova, educația este o prioritate, transmite Știri.md.

"Dragi elevi, studenți și profesori, vă felicit și vă doresc să aveți un an școlar interesant.

Oamenii sunt cea mai importantă resursă a Republicii Moldova, de aceea, pentru Guvernul pe care îl conduc educația este o prioritate. Știm că în educație, la fel ca în alte domenii, este foarte mult de lucru. Dar suntem pregătiți să facem schimbări și să susținem inițiativele bune, astfel încât să ajungem în ziua în care toți copiii vor merge cu plăcere la școală, iar meseria de profesor le va aduce cadrelor didactice împlinire profesională.

Dragi profesori și părinți, noi suntem cei responsabili de felul în care va arăta viitorul copiilor noștri. Știm că educația se face, în primul rând, prin propriul exemplu. De aceea, vreau să vă rog, mai ales astăzi, să ne gândim la ceea ce văd copiii noștri în noi, ce exemplu le dăm, ce învață de la noi și dacă vrem ca ei să repete aceste comportamente. Cred că împreună, cu dedicație și implicare, putem face față acestei provocări", a scris Maia Sandu.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter