main logo
1399

Mesaj emoționant de 8 martie de la Cavcaliuc, Istrati și alți bărbați din țară

Șeful-adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc, a venit cu un mesaj original și emoționant de 8 martie.

Mesaj emoționant de 8 martie de la Cavcaliuc, Istrati și alți bărbați

În filmulețul postat pe pagina personală de Facebook, 8 bărbați din Republica Moldova felicită toate femeile cu ocazia zilei de 8 martie, transmite Știri.md.

"Emoţiile sincere şi feminitatea emanată de către doamne sunt suportul de nădejde încă din timpurile străvechi, până în cele mai critice momente a vieţii noastre – a bărbaţilor.

Preţioase şi unice, distinse şi extraordinare DOAMNE, cu mare drag şi suflet deschis vin astăzi, în mod special de Ziua internaţională a Femeii, cu un braţ de cuvinte pline de recunoştinţă şi admiraţie pentru vivacitate şi catalizatorul din voi, cu care ştiţi să mobilizaţi frumosul din univers.

Stimate Doamne, Mame, Fiice şi Colege poliţiste, în calitatea mea de șef adjunct al Poliţiei Naţionale și bărbat îmi declar tot sprijinul şi admirația, iar ziua de 8 Martie să fie un prilej de continuitate a lucrurilor pozitive în cele 365 zile ale anului, cu o rotaţie infinită, pentru că meritaţi pe deplin.

Sunt sigur că, această dedicaţie necondiţionată pe care o demonstraţi zilnic, va genera idei revoluţionare întregii societăţi, deoarece frumosul, sinceritatea şi simplitatea din voi sunt temelia lucrurilor minunate care au revoluţionat această lume. 

La mulţi ani, Stimate Doamne", a scris Gheorghe Cavcaliuc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării