main logo
7306

Mercedesul lui Țuțu, filmat cu geamuri umbrite sub nasul polițiștilor

Mașina fostului deputat Constantin Țuțu circulă fără impedimente cu geamurile portierelor din față umbrite chiar în fața agenților de patrulare.

Mercedesul lui Țuțu, filmat cu geamuri umbrite sub nasul polițiștilor

Automobilul a fost surprins la întrunirea tineretului democrat, care a avut loc pe 2 iunie la complexul etno-cultural Vatra, transmite Știri.md cu referire la Zdg.md.

Automobilul de model Mercedes, cu numere de înmatriculare personalizate KTC9, avea geamurile portierelor din față umbrite, acest lucru nu a constituit însă motiv de a fi stopat de agenții de patrulare care supravegheau zona.

Contactat, Constantin Țuțu a declarat că astăzi a scos pelicula fumurie de la geamurile portierelor, după ce ieri ar fi fost amendat de poliție.

Nu este pentru prima dată când mașina democratului este surprinsă cu geamurile umbrite. În 2017, Constantin Țuțu a fost amendat pentru exploatarea vehiculelor cu parbrizul sau cu geamurile portierelor din față umbrite.

Întrebat de ce a instalat din nou pelicule fumurii, Constantin Țuțu a declarat că nu le-ar fi instalat el, dar șoferul său.

Potrivit Codului Contravențional, „exploatarea vehiculelor cu parbrizul sau cu suprafețele de geam ale portierelor din față umbrite ori pe care sînt amplasate diferite obiecte, care diminuează cîmpul vizual al conducătorului, contrar prevederilor Regulamentului circulației rutiere, se sancționează cu amendă de la 12 la 24 de unități convenționale cu aplicarea a 3 puncte de penalizare”.

Cu câteva zile înainte de manifestațiile în masă anunțate între 5-9 iunie, PDM a organizat o întrunire cu tineretul democrat la complexul etno-cultural Vatra.

Evenimentul, la care organizatorii susțin că au participat șapte mii de persoane, a fost supravegheat de poliție, inclusiv de șeful Inspectoratului Național de Patrulare, iar accesul presei la eveniment a fost interzis de reprezentanții Serviciului Protecție și Pază de Stat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării