main logo
488

MEI: Planurile de reabilitare a infrastructurii pentru anul 2019

Ministerul Economiei și Infrastructurii a solicitat autorităților publice locale de nivelul II informații privind utilizarea mijloacelor fondului rutier pentru 2018 și planurile de reabilitare a infrastructurii pentru anul curent.

MEI: Planurile de reabilitare a infrastructurii pentru anul 2019MEI: Planurile de reabilitare a infrastructurii pentru anul 2019

„Este foarte important să existe o colaborare între autoritățile publice locale și cele centrale. Trebuie să dăm dovadă de muncă eficientă în echipă, pentru a crea condiții bune și o infrastructură modernă pentru cetățenii țării noastre”, a declarat ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, transmite Știri.md

De asemenea, Ministerul Economiei a îndemnat autoritățile locale să comunice despre impedimentele întâmpinate la reabilitarea drumurilor publice locale de interes național, dar și acțiunile care au fost întreprinse pentru soluționarea acestora. Informația va fi examinată în cadrul Consiliului rutier. 

Pentru anul 2019, în cadrul Programului național „Drumuri Bune 2 pentru Moldova” este planificată reabilitarea a încă 2.600 km de drum.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării