main logo
6043

Medicii unui spital din Chișinău, surprinși cu măști făcute în photoshop

Pe pagina oficială de Facebook a Spitalului Clinic Municipal de Copii „V. Ignatenco” a fost postat un mesaj însoțit de mai multe fotografii la aniversarea celor 36 de ani de la fondarea instituției.

Medicii unui spital din Chișinău, surprinși cu măști făcute în photoshopFoto: Facebook.com

Deși majoritatea internauților au transmis mesaje de felicitare și apreciere, s-au găsit persoane care au observat că unii medici apar cu măști medicinale photoshopate, transmite Știri.md.

"Photoshop la măști, bravo, sunteți pe calea cea bună!", a scris o femeie.

"Medicii photosho-uiți au statut special în instituție sau au nimerit acolo pentru număr", se întreabă un alt internaut.

Contactat pentru o explicație, Vitalie Chiosea, a negat faptul că unele măști ar fi fost făcute în photoshop.

"Nu este photoshop, să fi fost photoshop aveau să fie prelucrate toate pozele. Noi nu avem așa programă, toate pozele sunt făcute din telefon. Medicii purtau măști, probabil s-a întâmplat din cauza reflectării luminii în fotografii", a explicat Vitalie Chiosea.

După ce a fost contactat de Știri.md purtătorul de cuvânt al instituției, pozele cu măști medicinale photoshopate au fost șterse, la fel și comentariile în acest sens.

"Am șters pozele pentru că lumea scrie că e photoshop", ne-a mai spus Vitalie Chiosea.

Știri.md reamintește că în R. Moldova au fost înregistrate primele cazuri de Omicron. Este vorba despre 11 bărbați și 5 femei testați pozitiv.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării