main logo
434

Medici americani și studenți moldoveni vor consulta gratuit orfanii

Trei echipe mixte de medici americani și studenți moldoveni la medicină vor acorda servicii stomatologice gratuite copiilor orfani de la Școala-internat din orașul Strășeni.

Medici americani și studenți moldoveni vor consulta gratuit orfaniiMedici americani și studenți moldoveni vor consulta gratuit orfanii

Serviciile vor fi oferite în perioada 18-21 martie curent. Acțiunea va avea loczilnic, între orele 09.00-16.00, în trei locații: Clinica Universitară Stomatologică, Clinica Pacea Familiei și Clinica Solodent, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

Cele trei echipe sunt formate de medici de la Catedra de propedeutică stomatologică „Pavel Godoroja”, studenți de la Facultatea de Stomatologie a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” și colegi de la Universitatea Carolina de Nord din Chapel Hill (UNC), SUA.

Activitatea este realizată în cadrul parteneriatului dintre Școala Dentară a UNC, SUA, și Facultatea de Stomatologie a USMF „Nicolae Testemițanu”, în contextul misiunii umanitare a specialiștilor americani în Republica Moldova, care se desfășoară din anul 2000.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării