main logo
62716

Medic: Posibil primul deces de COVID-19 în R. Moldova. Cine e victima

Cadavrul unui bărbat în vârstă de 30 de ani a fost găsit pe 12 martie în propriul apartament din sectorul Ciocana din Chișinău.

Medic: Posibil primul deces de COVID-19 în R. Moldova. Cine e victima

Oficial, oamenii legii anunțau că moartea bărbatului ar fi fost provocată de o supradoză de substanțe narcotice, transmite Știri.md.

Pediatrul Mihai Stratulat scrie pe pagina sa de Facebook că acesta ar fi, de fapt, primul caz de deces din cauza coronavirusului în Moldova:

"Poate fi primul caz de deces de Covid-19 în RM.

Din câte cunosc eu, acest tânăr decedat, s-a aflat în aceași aeronavă Wiizair, cursa Milano-Chișinău, cu care a călătorit și prima pacientă diagnosticată cu Covid-19 în RM, iar membrii familiei prezintă febră și tusă, deci ar putea fi bolnavi de Coronavirus

Apropos, narcomanii sunt la fel de vulnerabili în cazul Gripei și Covid-19, ca și vârstnicii, narcomania se consideră comorbiditate (boala asociată).

Așteptăm răspunsul autorităților...", a scris Stratulat.

Drept reacție, atât președintele țării, Igor Dodon, cât și ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, au declarat că în Republica Moldova nu există niciun caz de deces din cauza coronavirsului de tip nou.

Știri.md amintește că, oficial, în Republica Moldova sunt 23 de cazuri confirmate cu infecția COVID-19.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării