main logo
628

Medic: Noi muncim pentru oameni indiferent dacă suntem aplaudați sau blamați

Medic: Noi muncim pentru oameni indiferent dacă suntem aplaudați sau blamați

Medic: Muncim pentru oameni indiferent dacă suntem aplaudați sau blamațiFoto: report.md

Declarația a fost făcută de Daniel Mândrilă, șef secție Terapie Intensivă 3 COVID din cadrul Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga” într-un interviu pentru Report.md, transmite Știri.md.

ÎRugat să comenteze acuzațiile din mediul online precum că medicii că ar fi vinovați de carantina prelungită, Daniel Mândrilă a răspuns.

"E deranjant că există astfel de percepții, mai ales că noi cunoaștem realitatea. Știm cât efort și sacrificiu investim. Dar asta nu ne descurajează în a ne face corect meseria. Noi muncim cu dedicație indiferent dacă suntem aplaudați sau blamați. Nu cerem mult. Ne mulțumim și cu un „Bună ziua!”. Nu aplauze așteaptă medicii, ci măcar un pic de respect", a comentat medicul.

Totodată, Daniel Mândrilă a mărturisit că de două luni nu a mai fost acasă.

"Acum, pe timp de COVID, este mai complicat cu somnul. De două luni nu am mai fost acasă. Îmi protejez astfel familia. Ne vom revedea când se va termina totul. Sper că îi voi revedea", a declarat medicul.

Menționăm că actualmente în R. Moldova avem înregistrate 9.247 de cazuri de COVID-19.

Potrivit datelor oficiale, până în prezent, în Republica Moldova au fost înregistrate deja 323 decese din cauza COVID-19, iar alte 5.240 persoane s-au vindecat.

Știri.md amintește că de pe 16 mai și până pe 30 iunie, în R. Moldova este declarată stare de urgență de sănătate publică. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării