main logo
18414

Medic mort și semnătură falsă, pe lista susținătorilor Guvernului Filip

Pe mai multe surse informaționale au apărut liste cu susținătorii Guvernului Filip, printre care și medici din diferite instituții.

Medic mort și semnătură falsă, pe lista susținătorilor Guvernului Filip

La adresa redacției Știri.md, prin intermediul opțiunii Expediați-ne o știreau venit listele cu persoanele care ar fi semnat pentru susținerea fostului Guvern, transmite Știri.md.

O tânără mărturisește că a văzut numele mamei sale, medic narcolog, pe lista cu semnături, asta deși femeia ar susține Guvernul Sandu și nu ar fi semnat nimic.

"Lilia Mocanu este mama mea, medic narcolog în r-nul Drochia, fără acordul ei a fost fraudată semnătura și pusă în lista pro-Guvernul Filip, deși cu desăvârșire este împotrivă și susține guvernul Sandu", a scris femeia.

Surse Știri.md au declarat că semnăturile sunt ilegale, fraudate și fără acordul medicilor, iar în liste ar fi și persoane care au plecat din Spitalul Raional Drochia.

Tot sursele susțin că pe listă este și un medic care a decedat aproximativ doi ani în urmă.

"Nicio funcție și niciun salariu nu poate să înlocuiască verticalitatea și demnitatea ta de om! Vă lipsiți copiii de viitor", au scris martorii situației create.

Contactați de Știri.md, responsabilii Spitalului Raional Drochia "Nicolae Testemițanu" nu au fost de găsit, iar surse din cadrul instituției au declarat că șeful spitalului, dar și adjunctul, ar fi plecați la o ședință și nu se știe când vor reveni.

Știri.md amintește că astăzi PDM convoacă ședința Consiliului Politic Național, pentru a lua decizii privind soluționarea blocajului politic și juridico-instituțional în care se află țara, spune partidul.

Deocamdată, partidul nu a anunțat ora ședinței.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării