main logo
2329

Medic din Bălți, răpus de COVID-19. Colegă: Om cu literă mare

Țara a mai pierdut un erou. Un medic din Bălți a decedat în urma complicațiilor provocate de COVID-19. Este vorba despre Serghei Dascăl.

Medic din Bălți, răpus de COVID-19. Colegă: Om cu literă mareColaj: știri.md

Serghei Dascăl a fost medic în cadrul staționarului de zi CS 1, Centrul Medicilor de Familie din municipiul Bălți, informează Sindicatul Lucrătorilor Medicali "Susținere", transmite Știri.md.

„Comunitatea medicală din Bălți este îndoliată. Un medic de o rară cumsecădenie a pierdut lupta pentru viață”, se arată în mesaj.

Tot aici au venit cu mesaje și alți lucrători medicali 

„O zi cu doliu. Astăzi s-a stins lumina zilei pentru un bun coleg. A fost un Om cu literă mare. Un bun profesionist, optimist și familist de o cumsecădenie rară. Virusul nemilos nu are margini, îi răpește pe cei mai buni! Ne-a rămas un gol imens pentru toți care te au cunoscut! Suntem în nedumerire. Condoleanțe familiei îndurerate, colegei noastre Dascăl Valeria, medic imunolog, șefa cabinetului organizator metodic. Drum lin spre îngeri. Dumnezeu să te odihnească în împărăția sa. Veșnica pomenire”, a scris Ludmila Novac. 

„De multe ori a zădărnicit planurile morții, smulgând din ghearele ei sufletele pacienților. Zile și nopți a alinat durerea celor suferinzi. A DAT VIAȚĂ, SĂNĂTATE ȘI SPERANȚĂ PACIENȚILOR. ASTĂZI, SPERANȚA LUI LA VIAȚĂ A FOST CURMATĂ DE NEMILOSUL VIRUS. Cu durere deplângem trecerea în eternitate. GAȘPAR, SERGHEI FILIP DASCAL, Drum lin spre cer - SERGHEI FILIPOVICI”, a scris Prisacari Mihail.

Până la ziua de azi, alți 113 lucrători medicali au decedat din cauza infecției cu COVID-19.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării