main logo
2427

Mașini, filmate cum circulă zilnic prin noroi pe un drum național din Cantemir

Un locuitor din comuna Ciobalaccia, raionul Cantemir, se plânge că drumul din localitate pe care zilnic trec zeci de mașini și microbuze este plin de noroi, iar circulația pe această porține este practic imposibilă.

Mașini, filmate cum circulă zilnic prin noroi pe un drum din CantemirColaj: Știri.md

Mai mult decât atât, pe timp de ploia, transportul se deplasează prin glod cu viteza de 10-20 km/h, iar în majoritatea cazurilor locuitorii apelează și la echipante pentru a tracta vehiculele, transmite Știri.md

Potrivit bărbatului care a făcut public cazul, acest sector de drum face parte din drumul național L619.

Din spusele lui, problema este una destul de gravă, care ar trebuie să fie auzită de autorități și întreprinse careva măsuri. 

"Sunt locuitor al comunei Ciobalaccia, raionul Cantemir și aș dori să vă demonstrez pe ce sector de drum suntem nevoiți să circulăm zilnic, pentru a ajunge la drum asfaltat. Acest secotor de drum face parte din drumul național (L619), comuna Ciobalaccia -Gotești, iar în timpul ploilor e imposibil să se circule pe acesta. 

Transportul cu greu se deplasează prin glod, uneori chiar se apeliază la echipamente grele pentru a tracta vehiculele. Ține de menționat că pe acest drum circulă zilnic autobuzele de rută. Ca consecință a ploilor și noroiului, pe timp uscat tot transportul circulă cu viteza de 10-20 km/h pentru că se formează gropi și brazde. Transportul se uzează în timp record și se necesită reparații frecvente. Aș dori ca statul să întreprindă măsuri de restabilire a sectorul dat de drum!", se arată în mesajul bărbatului. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării