main logo
23023

Mașina președintelui, răsturnată: Dodon, la spital. Primele imagini

Preşedintele Igor Dodon şi doi membri ai familiei sale au ajuns la spital, în urma unui accident rutier, produs în această după-amiază în apropiere de oraşul Străşeni.

Mașina președintelui, răsturnată: Dodon, la spital. Primele imagini

Potrivit poliţiei, două maşini din coloana oficială a președintelui s-au ciocnit violent cu un camion, care aparţine unei întreprinderi avicole, transmite Știri.md cu referire la prime.md.

În urma impactului, mai multe persoane din maşini au avut nevoie de îngrijiri medicale.

"Președintele a fost condus la spital. Nu are leziuni corporale importante. Din câte cunosc președenția va ieși cu un comunicat. La moment confirm că starea președintelui nu este una bună. Nu cunosc care este stare membrilor de familie în momentul de față. În aceste momente grupa operativă se află la fața locului, este prematur ca venim cu o concluzie, poliția după finalizarea cercetărilor va veni cu un comunicat", a comunicat șeful IGP, Alexandru Pînzari.

"Președintele și membrii familiei au fost transportați la Spitalul de Urgență din Chișinău", a spus directorul SPPS.

La locul accidentului au venit mai multe ambulanţe şi pomieri. Din această cauză, zeci de maşini stau blocate pe şoseaua care duce spre Călăraşi. 

În urma accidentului a fost blocat drumul de la intersecția satului Pănăsești. Un echipaj de patrulare redirecționează toate unitățile de transport spre traseul Leușeni.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării