main logo
2088

Mărturiile rudelor moldoveanului mort în accidentul din Italia

Un accident tragic s-a produs în apropiere de orașul italian Padova.

Mărturiile rudelor moldoveanului mort în accidentul din Italia

Un moldovean de doar 18 ani a murit, iar alți cinci tineri, dintre care patru conaționali, sunt în stare gravă la spital după ce automobilul în care se aflau a ieșit de pe traseu și s-a răsturnat, transmite Ştiri.md cu referire la Publika.md.

Tânărul a fost transportat la spital, unde a murit după patru zile de chin. Părinții săi au anunțat că organele lui vor fi donate. Ceilalți patru tineri originari din țara noastră sunt în continuare internați. Potrivit presei italiene, șoferul mașinii, moldovean și el, ar fi pierdut controlul asupra volanului. Conaționalul decedat se afla pe bancheta din față, iar în spate erau încă doi moldoveni și o tânără originară din Olanda.

Poliția presupune că accidentul s-a produs din cauza faptului că automobilul circula cu viteză excesivă. La fața locului au ajuns cinci ambulanțe și echipaje de descarcerare. A fost nevoie de aproape două ore pentru a-i scoate pe tineri dintre fiare.

Verișorul victimei, Vasile Chitoroaga, a povestit că în urma accidentului, toţi cei din spate au zburat din maşină, în timp ce şoferul şi pasagerul din dreapta lui s-au ales cu răni uşoare. Băiatul de 18 ani a fost găsit la 70 de metri distanţă de automobil. 

"A venit prietenul acesta. Erau patru maşini. A venit să-l ia pe el şi s-au pornit la cinema. Pe drum, nu ştiu ce a vrut să facă cu viteza asta. Avea 160 de km/h şi ori a pierdut controlul sau a vrut să frâneze la semafor", a declarat Vasile Chitoroaga, verişorul victimei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării