main logo
14795

Mărturiile fetei care a reușit să scape din mâinile celor 6 violatori

Au fost umilite și agresate de cei șase indivizi care au dat buzna în apartamentul lor.

Mărturiile fetei care a reușit să scape din mâinile celor 6 violatori

Este mărturia fetei care a reușit să scape din mâinile violatorilor după ce prietena ei a fost aruncată peste balcon, transmite Știri.md cu referire la Protv.md

Surse din justiție au trimis la adresa redacției ProTV o copie a declarației sale care dezvăluie detalii îngrozitoare.

„Mi-a cerut să-i ascultăm și nu ne vor face nici un rău. Fiind în stare de șoc și speriată, am început a mă dezbrăca. Am rămas doar în lenjeria intimă. În acel moment, tânărul cu ochelari a venit în living și trăgându-mă de păr m-a pus în genunchi, cerându-mi să-mi cer scuze de la el și să-l numesc „Papa”. Al doilea s-a așezat pe pat și a început a se dezbrăca”, se arată în declarațiile tinerei.

O adolescentă de 16 ani este în comă la spital după ce a fost violată și aruncată de la etajul șapte de un grup de indivizi. 

Prietena ei, de 21 de ani, a fost și ea abuzată, dar a reușit să fugă și să anunțe oamenii legii. 

Patru indivizi au fost reținuți, iar doi sunt dați în căutare.

Era în noaptea de 4 spre 5 mai când, după o petrecere în afara orașului, tinerii au venit în apartamentul pe care cele două fete îl închiriau în centrul Capitalei, spun responsabilii de la procuratură.

Oamenii legii spun că au fost alertați de tânăra de 21 ani, care a fost agresată, dar care a reușit să fugă. Prietena ei, însă, nu a reușit să scape.

Tânăra de 16 ani care a ajuns în stare gravă la spital ar fi fost aruncată de la etajul al șaptelea a acestui bloc de locuit. 

Potrivit martorilor, fata s-ar fi oprit pe un climatizator, după care s-a prăbușit la pământ. Adolescenta se află în comă la spitalul de Urgență.

Bănuiții au între 20 și 26 de ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării