main logo
2284

Mărturiile bărbatului, găsit de polițiști incoștient la Bălți

Un bărbat a fost găsit de polițiști în stare de inconștiență, la stația gării feroviare “Bălți - Slobozia” din municipiul Bălți.

Mărturiile bărbatului, găsit de polițiști incoștient la Bălți

Cazul a avut loc ieri, 19 aprilie, transmite Știri.md.

Potrivit șefului adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, bărbatul are vârta de aproximativ 40-45 ani.

”La stația gării feroviare “Bălți - Slobozia” din Bălți a fost găsit un bărbat cu vârsta aproximativ de 40-45 ani și avea plăgi la cap, în stare de inconștiență. Poliția solicită ajutorul Dvs, în cazul în care îl cunoașteți, să sunați la 112 pentru a menționa cine-i, sau vă rog să îmi scrieți în privat. Ajutați-ne să-l identificăm, el este soțul, tatăl cuiva care îl caută și îl așteaptă acasă”, a scris Cavcaliuc pe o rețea de socializare.

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă al IP Bălți, Eugenia Molceanov, a declarat că bărbatul era în stare de ebrietate avansată.

”Astăzi, și-a revenit și a explicat că locuiește în apropiere de locul unde a fost găsit de polițiști. Din spusele lui, a consumat băuturi alcoolice după care s-a împiedicat și s-a lovit. Nimeni nu l-a lovit. Medicii au confirmat că lovitura este de la căzătură. Acesta a plecat la domiciliu”, a declarat Eugenia Molceanov.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării