main logo
873

Mărturia unui pasager al autocarului răsturnat în Slovenia: Experiența a fost traumatizantă

Unul dintre pasagerii autocarului care s-a răsturnat în această dimineață în Slovenia a povestit în exclusivitate, pentru Digi24, cum s-a petrecut tragedia. El este unul dintre norocoși, pentru că alți trei oameni au murit, iar patru au fost răniți și au avut nevoie de internare.

Mărturiile accidentului din Slovenia: Era prăpăd să fi fost și copii

Pasager: Undeva la ieșirea din Ungaria, ora aproximativ trei, trei și ceva. Experiența a fost traumatizantă, am ațipit, m-am trezit din somn în momentul primului impact. Autocarul a continuat să meargă 100 de metri, să ia ceva stâlpi și să iasă de pe autostradă, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

Tot timpul asta a durat vreo două secunde, în care au căzut bagajele peste oameni, autocarul s-a întors pe o parte, au fost prinși acolo între metale.

Am fost printre primii care au reușit să iasă, cumva mi-am inhibat instinctul de conservare și am reușit să strig la mulțime, pentru că au început să se agite și să se calce pe acolo între ei.

Autoritățile din Slovenia au fost niște oameni super profi, au venit, ne-au luat, ne-au dus la căldură, ne-au servit cu ceai cald, mâncare.

Probabil poliția i-a reținut pe șoferi.

Acum sunt într-un autoturism, mă îndrept spre Italia, unde trebuia să ajung, au venit niște prieteni după mine.

Jurnalist Digi24: De unde a plecat autocarul, din Nădlac?

Pasager: Da, așa este. Din Nădlac.

Jurnalist Digi24: Și pasagerii de unde erau?

Pasager: Din zone diverse ale țării. Era prăpăd să fi fost și copii. Percepția tuturora e asta, că a adormit la volan, asta-i percepția.

Autocarul venea din România și ar fi trebuit să ajungă în Italia. La bord erau 32 de călători. 25 dintre ei, care nu au fost răniți, au fost transportați într-un sediu al Agenției Drumurilor.

Trei români au murit astăzi dimineață, după ce autocarul cu care călătoreau s-a răsturnat în Slovenia. Ministerul de Externe român anunță că o echipă consulară a fost trimisă de urgență la locul accidentuluI.


Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării