main logo
3555

Pasaj subteran din Chișinău, reparat de mântuială. Reacția Primăriei

Lucrările de la pasajul subteran "Negruzzi" sunt în plin proces de desfăşurare, însă chișinăuienii deja sunt nemulțumiți de calitate.

Pasaj subteran din Chișinău, reparat de mântuială. Reacția PrimărieiFoto: Facebook/Andrei Tudos

Potrivit unui chișinăuian, lucrările de reparație nu se fac pentru oameni, dar pentru campania electorală ce se apropie, transmite Știri.md. 

"Plăcile vechi de piatră, care abia se țin, nici nu au fost înlăturate. Tencuiala cu ciment se aplică direct peste plăcile-lipsă, iar unde plăcile se mai țin așa și au fost lăsate, cum se vede în unele imagini. Cel mai probabil ele vor continua să cadă ca și celelalte în anii ce urmează. Înăuntrul pasajului pereții sunt tencuiți cu amestec de ghips care se folosește pentru lucrări interioare. Interesant cât va rezista în condițiile umede din subterană? Până la prima zăpadă?", a scris un martor ocular pe o rețea de socializare.

"Lucrările de reabilitare a pasajelor subterane se execută cu respectarea normelor tehnice. Compania responsabilă de lucrări folosește materiale de construcție de cea mai înaltă calitate", a declarat pentru Știri.md un reprezentat din cadrul Primăriei Chișinău.

Potrivit Primăriei Chișinău, pe parcursul anului 2019, vor fi reabilitate 8 pasaje pietonale subterane. Pentru renovarea lor, în bugetul municipal au fost prevăzuți 10 milioane de lei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării