main logo
2071

Marfă de larg consum, transportată ilegal în zona de frontieră

Un microbuz încărcat cu mărfuri, pentru care nu au putut fi prezentate acte de însoțire și proveniență, a fost depistat în apropierea punctului de trecere a frontierei Larga. Există o bănuială rezonabilă că marfa ar fi fost transportată fraudulos din Ucraina în Republica Moldova.

Marfă de larg consum, transportată ilegal în zona de frontierăFoto: Border.gov.md

Potrivit Poliției de Frontieră, ieri, 14 mai, în baza informației operative, ofițerii de investigații din cadrul Direcției regionale Nord au oprit la ieșirea din PTF Larga un microbuz înmatriculat în Republica Moldova, transmite Știri.md. 

Drept urmare, oamenii legii au depistat în mijlocul de transport mai multe cutii și pachete care conțineau loturi comerciale de încălțăminte. 

Șoferul vehiculului, un cetățean moldovean în vârstă de 41 de ani, nu a putut prezenta documentele legale pentru toată marfa transportată. Din spusele acestuia s-a aflat că bunurile au fost procurate de la piață din Ucraina și urmau să fie comercializate în Moldova.

Cazul este în prezent sub investigație pentru a stabili circumstanțele, marfa fiind ridicată și depozitată conform procedurilor legale.

Foto: Border.gov.md

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării