main logo
1254

Maraton 2018: Combină cursa de 5 km cu Herbalife Nutrition

Un stil de viață activ şi sănătos presupune nu doar să faci sport, dar și să ai o alimentație echilibrată. Iată de ce compania Herbalife Nutrition, având scopuri comune cu cele ale Maratonului Internațional Chișinău, a devenit partenerul titular al distanței de 5 km.

Maraton 2018: Combină cursa de 5 km cu Herbalife Nutrition

Herbalife Nutrition este o companie internaţională din domeniul nutriţiei care îşi propune să facă lumea mai sănătoasă şi mai fericită. Compania s-a axat pe nutriţie - schimbând viaţa oamenilor cu produse şi programe de nutriţie excepţionale - încă din 1980. 

Alături de distribuitorii independenţi, se angajează să ofere soluţii pentru problemele generate la nivel global de alimentaţia nesănătoasă şi obezitate, de îmbătrânirea populaţiei, de creşterea explozivă a costurilor de sănătate publică şi de numărul tot mai mare al antreprenorilor de toate vârstele. 

Herbalife Nutrition oferă produse de înaltă calitate, susţinute de studii ştiinţifice, majoritatea fabricate în unităţile deţinute de Companie, precum şi consultanţă personalizată asigurată de distribuitorii independenţi Herbalife Nutriotion şi acces la comunităţi de sprijin care inspiră clienţii să adopte un stil de viaţă mai sănătos şi mai activ.

Produsele Herbalife cu acţiune specifică fac parte din categoriile: nutriţie, controlul greutăţii, energie şi fitness,îngrijire personală şi sunt disponibile exclusiv prin reţeaua de distribuitori independenţi Herbalife Nutrition din peste 90 de ţări. 

Prin eforturile depuse în domeniul responsabilităţii sociale, Herbalife Nutrition susţine fundaţia Herbalife Nutrition Foundation (HNF) şi programele Casa Herbalife, astfel încât să contribuie la asigurarea unei alimentaţii sănătoase pentru copii defavorizaţi. De asemenea, Herbalife Nutrition are onoarea de a sponsoriza peste 190 de sportivi, echipe şi evenimente de talie mondială, printre care Cristiano Ronaldo, echipa LA Galaxy şi numeroase echipe olimpice.

Herbalife are peste 8.000 de angajaţi la nivel mondial, acţiunile companiei sunt tranzacţionate pe Bursa din New York (NYSE: HLF), iar vânzările nete erau de aproximativ 4,4 miliarde USD în 2017. Pentru mai multe detalii, accesaţi www.Herbalife.com sau www.IAmHerbalife.com

Dacă sunteți un alergător începător, înregistrați-vă la cursa 5 km Race by Herbalife Nutrition din cadrul Chisinau International Marathon și fiți parte a celui mai important eveniment sportiv din Moldova.

Chisinau International Marathon este la cea de-a patra ediție și se va desfășura în data de 30 septembrie. Startul va fi dat în PMAN. Puteți afla mai multe informații și vă puteți înregistra pe https://marathon.md/ro/Register

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării