main logo
21231

Manelistul român Babasha va cânta la Chișinău Youth Fest 2024

Unul dintre artiștii care vor cânta la festivalul Chișinău Youth Fest, ediția 2024, este manelistul din România Babasha, care a fost huiduit în timpul unui concert al trupei britanice Coldplay din București. Informația a fost comunicată pe 29 august de Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a municipiului Chișinău, care organizează evenimentul.

Manelistul român Babasha va cânta la Chișinău Youth Fest 2024Imagine simbol

Chișinău Youth Fest 2024 va avea loc în data de 22 septembrie, începând cu ora 19:00, în Piața Marii Adunări Naționale. Autoritățile municipale au dezvăluit până acum că la eveniment vor cânta The Urs, Smiley și Babasha, transmite Știri.md cu referire la newsmaker.md.

Întreaga listă a artiștilor care vor evolua va fi făcută publică pe parcurs.

Babasha și incidentul de la concertul Coldplay

Precizăm că, în urmă cu circa două luni, Babasha s-a aflat în centrul unui incident neplăcut în timpul unui spectacol din România al legendarei trupe rock Coldplay.

Coldplay a evoluat la Arena Națională din București pe 12 și 13 iunie. În prima zi de concert, solistul formației, Chris Martin, l-a invitat pe scenă, pentru un moment muzical, pe Babasha. Artistul a cântat o piesă lentă, reinterpretare a unei manele. La început, publicul a început să huiduie lent, însă apoi fluierăturile s-au intensificat.

Babasha a relatat despre experiența cu Coldplay și Chris Martin, inclusiv reacția publicului din timpul concertului, pe contul său de Instagram. Acesta a menționat că manelele sunt „rău famate din cauza rasismului, nu din cauza muzicii în sine”.

În timpul celei de-a doua zile de concert, și Chris Martin a vorbit despre momentul controversat de la spectacolul precedent. Acesta a declarat că trupa își iubește fanii necondiționat și le-a cerut să huiduie și mai tare de această dată. 

Ulterior, pe scenă au urcat trei interpreți din România, printre care Babasha, și au evoluat. Atunci, publicul nu a avut o reacție negativă, ba din contra, mulțimea a aplaudat.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării