main logo
3286

Managerul Bi-2 spune de ce unii membri ai trupei vor să devină moldoveni

Unii membri ai trupei Bi-2 vor să obțină cetățenia Republicii Moldova datorită „confortului și securității”, a declarat managerul trupei, Igor Rubinștein, pentru Europa Liberă.

Managerul Bi-2 spune de ce unii membri ai trupei vor să devină moldoveniFoto: regnum.ru

Potrivit sursei, Igor Rubinștein a menționat că nu poate deocamdată să dezvăluie identitatea celor care au solicitat cetățenia moldovenească, dar a recunoscut că s-au aflat în legătură cu administrația prezidențială de la Chișinău pentru a se informa ce acte trebuie să depună, transmite Știri.md.

„Am furnizat aceste documente și eram în așteptare, iar prima veste că dosarele sunt în curs de procesare a venit chiar din partea domnului Băluțel. A fost foarte îmbucurător să citim acest mesaj și putem spune că ne oferă motive să fim optimiști”, a declarat Rubinștein.

El a spus că identitatea membrilor va fi făcută cunoscută după ce „toate procedurile vor fi epuizate”.

Igor Rubinștein a mai menționat că Bi-2 are o relație bună cu moldovenii, iar sălile de spectacole sunt mereu pline când cântă în țara noastră. „Relația noastră cu Moldova este într-adevăr una foarte caldă și durează deja de foarte mulți ani”, a spus acesta.

Amintim că, acum câteva zile, șeful Cabinetului președintelui Republicii Moldova, Adrian Băluțel, a anunțat că mai mulți membri ai trupei Bi-2 și familiile lor vor să dobândească cetățenia Republicii Moldova. El a mai spus că dosarele lor de obținere a cetățeniei vor fi aduse la cunoștința șefei statului, Maia Sandu, și vor fi examinate prin prisma „acordării cetățeniei în interesul Republicii Moldova”.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării