main logo
679

Mamele din Chişinău care alăptează pot comanda bucate online

Mamele care alăptează din Chişinău pot comanda, în premieră, bucate online. Proiectul este lansat de forumul pentru femei mama.md, împreună cu serviciul de livrare a bucatelor "Eat & Fit".

Mamele din Chişinău care alăptează pot comanda bucate online

Coordonatoarea proiectului, Aliona Ceban, a spus că meniul, dezvoltat cu ajutorul consultanţilor profesionişti ai organizaţiei "Mămica Alăptează", conţine toate vitaminele şi microelementele de care are nevoie corpul femeii în timpul alăptării, relatează Știri.md cu referire la Infotag.

"Dieta a fost creată ţinând cont de standardele şi recomandările Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. "Food for moms" reprezintă o alimentaţie echilibrată şi variată, obişnuită pentru locuitorii din regiunea noastră, dar cu excluderea alimentelor grase şi a altor produse dăunătoare mamelor care alăptează", a spus ea.

Potrivit specialistei, meniul este conceput pentru opt zile. Dieta zilnică include cinci mese. În fiecare zi sunt oferite diferite feluri de mâncare, iar peste opt zile meniul se repetă.

"Din dieta pentru mamele care alăptează, sunt excluse cele mai frecvente alergene: proteinele de vacă, citricele, ciocolata, leguminoasele şi unele fructe de pădure. Felurile de mâncare din meniu nu conţin un număr mare de ingrediente, de aceea, chiar dacă mama sau copilul vor manifesta alergie la vreun anumit produs, acesta va putea fi identificat şi înlocuit cu uşurinţă", a explicat Ceban.

Preţul unui meniu din cinci mese pe zi este de 320 de lei, în care este inclusă şi livrarea prin Chişinău. Livrarea în suburbiile municipiului este de circa 30 de lei.

Serviciul este conceput pentru a avea grijă de starea de sănătate a mamelor care alăptează şi a copiilor lor. Livrarea se face la cel mai convenabil moment pentru client.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării