main logo
9778

Mama lui Cristian Dirvici, chemată la ofiţerul de sector pentru explicaţii. Reacția MAI

Răsturnare de situaţie în cazul lui Cristian Dirvici, băiatul de 12 ani din Sireți care vinde verdețuri pentru a-și ajuta mama.

Mama lui Cristian Dirvici, chemată la ofiţerul de sector. Reacția MAI

Potrivit lui Vadim Ungureanu, jurnalistul care a făcut publică povestea, mama lui Cristian a fost chemată la inspectorul din localitate pentru a da explicaţii "de ce își exploatează copilul prin muncă", transmite Știri.md cu referire la publika.md.

„Mariana Dolghii, ofițerul de sector din localitatea Sireți, din aceeași localitatea din care-i Cristian, a aflat despre povestea băiatului de pe Facebook și de la TV. Respectiv, în opinia ei ceea ce face Cristian este-o încălcare a legii, așa că și-a asumat răspunderea să o "invite" la sector pe mama lui Cristian, o femeie bolnavă cu proteze la ambele picioare, ca să o ia la întrebări de ce își exploatează copilul prin muncă!

Pur și simplu a#uieti, ba mai mult decât atât chiar a avut tupeul să o întrebe cum de nu-i ajunge să-și întrețină copii din pensia pe care i-o dă statul, adică 1.700 de lei!

Cine urmează să se sesizeze, poate FISC-ul, cei de la investigarea fraudelor economice?", a scris Vadim Ungureanu pe o reţea de socializare.

Ministerul Afacerilor Interne s-a sesizat în acest caz şi va veni cu o reacţie.

Amintim că Cristian Dirvici este elev în clasa a 5-a. Este un copil care trece prin copilărie la pas grăbit, acasă însă timpul se oprește în loc.

Mama sa, cu greu se mai poate deplasa, având la ambele picioare proteze. Așa că Cristian e responsabil de majoritatea treburilor casnice.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării