11 709
17
Mama lui Cătălin Caragea dezvăluie motivul morții interpretului
11 709
17

Mama solistul trupei 7Klase, Cătălin Caragea, susține că fiul ei și-ar fi pus capăt zilelor din cauza lui Iurie Bădicu, producătorul trupei.

Colaj: știri.md

Într-o postare pe o rețea de socializare, Aurelia Deliu, că sunt multe semne de întrebare în legătura cu moartea lui Cătălin Caragea, transmite Știri.md.

"Multe se vorbesc, se inventează, se presupun.. Sunt multe semne de întrebare...

Dar, o spun cu certitudine, ..da, Bădicu cu câteva saptamâni înainte de tragedie, cauta activ un solist nou, pentru trupa 7 Klase și organiza și casteng-uri, unde audia băieți la chitară și voce (ei cântau piesele 7 Klase, pe care le cânta Cătălin). 

Despre toate aceste lucruri mi-a povestit Cătălin...care aflase, desigur, mai târziu. imaginați cum s-a simțit băiatul când a aflat?

Care ar fi motivul și pentru ce avea nevoie Bădicu de alt solist? Pentru , Cătălin era ambițios, avea caracter și cunoștea în muzică, spre deosebire de producător, care nu are absolut nimic cu muzica, e doar un bişnițar, și evident, Cătălin se contra cu el, înțelegea lucruri căruia nu-i erau pe plac așa-zisului producător

Cătălin era mai greu de manipulat, spre deosebire de ceilalți băieți, care erau de acord cu Cătălin, dar în față lui Iurie nu aveau curaj, de fapt, ca și acuma.

Ce explicații a dat Badicu băiețilorSimplu, el dorește ca în trupa lui  fie 2 vocaliști (prostii). La care a adăugat  el din start știa  Cătălin nu va accepta asta și dacă nu-i convine -și ia o pauză și părăsească trupa.

Deci, despre ce fel de calități umane, ce fel de profesionalism vorbim noi, oameni buni. Acest ipocrit l-a adus pe Cătălin la o stare de depresie, de dezorientare.. 

El foarte mult suferea pentru  a depus mult suflet în tot ce făcea. Eu îi ziceam mai aștepte  mai vedem ce va fi...numai , el nu a mai rezistat...", a scris mama artistului.

Aurelia Deliu regretă că în calea feciorului ei a apărut Iurie Bădicu.

"Cătălin fiind fraged, iubitor de muzică, de oameni, a avut nevoie într-adevar de o atitudine profesională de la un producător-mentor cu calități umane care știe cum  crească o stea, cum  o îndrume, cum o dezvolte. 

Dar, din păcate nu a avut noroc și nu a putut ține piept acestui nesimțit, înfoiet, arogant și periculos om. Și cu toată dragostea de viață, ce o avea, acest Badicu a avut un impact distrugător asupra lui.

Cătălin spunea deseori, e imposibil  faci artă, când cineva îți indicații din principiu, fără cunoască însuși, ce e artă.

Era atât de tânăr, dar cu o înțelepciune de bătrân, era deschis, sociabil, sincer și credea toți oamenii sunt la fel.

Era o persoană care își dorea totul sau nimic... Și gestul care l-a făcut a fost un protest al sufletului, al fiecărui nerv... Un strigăt, în fața unei nedreptăți, trădări, nu-i de acord cu această atitudine față de el și nu se va lăsa umilit de nimeni.

Păcat.... în calea vieții lui a apărut acest "om"... nepotrivit", a mai scris mama interpretului.

Contactat de Știri.md, producătorul trupei, Iurie Bădicu, a declarat că va reveni ulterior cu o reacție căci acum e ocupat și participă la un eveniment de familie.

Cătălin Caragea, solistul trupei 7 Klase, s-a stins din viață în noaptea de 24 martie, la o vârstă fragedă de doar 22 de ani.

Știri.md amintește că fanii solistului trupei "7 Klase" au decis să inițieze o petiție online pentru a numi un pasaj subteran din Capitală în cinstea lui.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter