main logo
4626

Mamă din R. Moldova, filmată cum își bate copilul cu cruzime

O femeie de 30 de ani, din Republica Moldova, stabilită într-un sat din judeţul Vaslui, a fost filmată de concubin în timp ce loveşte cu brutalitate băieţelul de 10 ani pe care îl are dintr-o relaţie anterioară.

Mamă din R. Moldova, filmată cum își bate copilul cu cruzime

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui au deschis o anchetă în acest caz, pe numele femeii fiind întocmit dosar penal pentru violenţe în familie, transmite Știri.md cu referire la adevarul.ro.

Atât băieţelul de 10 ani, cât şi cei doi fraţi mai mici, de un an respectiv doi ani (pe care femeia îi are cu bărbatul din judeţul Vaslui), au fost preluaţi de Protecţia Copilului.  

Cazul deosebit de grav a ieşit la iveală întâmplător, după ce bărbatul din localitatea vasluiană Arsura a reclamat la poliţie că este bătut de concubina sa, o femeie de 30 de ani din Republica Moldova. 

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au extins cercetările după ce au descoperit că şi fiul cel mare al femeii era victima unor agresiuni. Copilul era speriat şi îngrozit. El prezenta urme de violenţe pe tot corpul. 

Audiat de poliţişti, concubinul femeii a povestit că aceasta obişnuia să îl bată frecvent. Atât pe el, cât şi pe băieţelul de 10 ani. 

În mai multe rânduri, bărbatul a filmat-o pe concubina sa în timp ce îşi loveşte şi ameninţă copilul. Imaginile filmate de acesta sunt tulburătoare. Copilul este lovit cu o mătură, cu pumnii sau palmele în timp ce stă ghemuit pe un colţ de pat. 

La un moment dat, femeia se năpusteşte asupra băiatului pentru că nu ridică mai repede două ambalaje de la bomboane, căzute jos. 

În imagini se observă cum concubinul încearcă să o oprească pe femeie, care loveşte băiatul de 10 ani în timp ce fraţii mai mici plâng îngroziţi în încăpere. 

Bărbatul nu are însă nicio şansă să o liniştească, dar nici nu apeleză după ajutor. Imaginile surprind cum femeia îşi toarnă vin în pahar şi apoi îi oferă şi concubinului un pahar cu vin.

În alte filmuleţe, femeia este surprinsă cum îl ameninţă pe băieţel că îi va învineţi picioarele cu o curea, ”mai rău ca ultima dată”.  În ciuda actelor de violenţe dure, exercitate asupra propriului copil, agresoarea este cercetată în stare de libertate.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării