main logo
108290

Mama copilului decedat lângă Aeroport, în lacrimi: Ucigașul poate scăpa

Mama băiatului lovit mortal lângă Aeroport în data de 23 decembrie a mărturisit în lacrimi că șoferul vinovat de decesul copilului său poate scăpa basma curată.

Mama copilului decedat lângă Aeroport, în lacrimi: Ucigașul poate scăpaColaj: știri.md

Atenție! Informații cu impact puternic emoțional!

Într-un video emoționant pentru reportaj.md, mama băiatului susține că șoferul are în contingentul său persoane influente și tot ele au ales cel mai bun avocat și acum caută tot felul de soluții ca să scape de pedeapsă, transmite Știri.md.

"Mi-a omorât băiatul meu, îngerul meu, al meu Dănuț. Ar putea să nu răspundă pentru omor. S-a adeverit că ar avea foarte multe circumstanțe atenuate. Oameni care... care circumstanțe atenuate. Că el a recunoscut fapta. Că îi pare rău, că era treaz. Eu am video cu momentul. Eu cer ca acest caz să nu fie mușamalizat.

Ucigașul să fie pedepsit conform legii. Băiatul meu să fie ultimul copil care e ucis așa dur. Ucigașul e la libertate. Cer procurorul, judecătorii, oamenii, ca el să răspundă pentru infracțiune conform legii. Nu vreau nimic mai mult. Rog procurorul, judecătorul, de la Dănuț, vă rog, să-l pedepsiți și să nu îl lăsați. Eu la fel sunt șoferiță.

Eu, dacă aș fi făcut așa ceva, nu aș fi putut să trăiesc. M-aș fi închis în cușcă și m-aș fi sufocat. Ei au angajat cel mai bun avocat din oraș. Deodată propun bani, încearcă să să spele cu bani. Din spusele ucigașului, el ar fi avut o viteză de 60 km/h. Dacă vă uitați la acest video, o să vedeți că are de fapt o viteză de 100-120 km/h, fără oprire, au fost încălcate toate regulile de circulație, nu i-a dat nicio secundă pentru viață.

Inima lui s-a oprit peste 10 secunde. Cei de pe ambulanță i-au restartat inima prima dată și la spital a doua oară, au încercat să-l readucă la viață. Deodată cum am venit la spital, mi s-a spus că îngerul meu nu are șanse la viață. Oameni, în numele lui, vă rog să mă ajutați să pedepsim ucigașul.

În acel moment l-a ucis nu doar pe el, dar pe toată familia noastră. Șoferul activează în domeniul chiriilor de automobile. El e șofer, știe regulile, alții s-au oprit. Din spusele lui, adăugător la circumstanțe atenuate, a chemat el ambulanța. Oamenii au chemat, martorii. Am întrebat și mi s-a spus că martori nu sunt", a declarat mama băiatului.

Știri.md amintește că șoferul în vârstă de 22 de ani care a lovit un băiat, decedat la spital, este cercetat în libertate.

Menționăm că șoferul la volanul unui Lincoln a lovit minorul în timp ce traversa strada regulamentar

În data de 27 decembrie a avut loc înmormântarea minorului. Vecinii și internauții s-au mobilizat, ajutând cu mijloace financiare familia copilului.

Amintim că, la începutul lunii decembrie, s-a produs un caz similar. O copilă de 10 ani a fost lovită pe o trecere de pietoni din orașul Fălești, care din nefericire s-a stins la spital. Șoferița bănuită în acest caz este cercetată penal, dar în libertate.

În spațiul public au apărut informații și despre șoferița care ar fi fost la volan în dimineața zilei de 2 decembrie.

Oamenii legii au demarat o campanie, iar rudele cer dreptate.

Ce spune un martor ocular prezent în momentul accidentului, vedeți în videoul ce urmează:

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării